Sidebar

Contact PUBLIC - before zero time
Organize auction?

Zelf Veilen?

Contact PUBLIC - after zero time
Learn more about Auctim

Questions - before zero time

Questions - after zero time

Franchisers list

AUCTIM - BELGIË
AUCTIM-MOYERSOEN NV
Helststraat 47
BE-2630 Aartselaar
T: +32 3 827 21 31
AUCTIM - NEDERLAND
AUCTIM-PROAUCTIONS B.V.
Kanaalstraat 101 b
NL-5711 EG Someren
T: +31 8 803 545 00
AUCTIM - TSJECHIË
AUCTIM-TEILMANN-PROKONZULTA S.R.O.
Krenová 299/26
CZ-602 00 Trnitá, Brno
T: +420 7 24 28 85 66
AUCTIM - MACEDONIË
AUCTIM-LATANABID DOOEL
15-Korpus 2
MK-1000 Skopje
T: +389 7 822 60 00
AUCTIM - DENEMARKEN
AUCTIM-DANSK ONLINEAUKTION APS
Lunderødvej 2
DK-4340 Tølløse
T: +45 41 80 50 40

About Auctim

Welcome to the world of Auctim
Bekijk de video voor meer details!
Over Auctim
Het verhaal van Auctim

In 2006 ontstond de behoefte om een compleet geïntegreerde oplossing te ontwikkelen voor het veilinghuis Moyersoen. Wat er in de markt was voldeed niet en dus ontwikkelde Moyersoen een krachtige software dat in de toekomst zou uitgroeien tot de basis van Auctim. Nadat de eerste versie in 2007 operationeel was bij Moyersoen werd al snel duidelijk dat de software nog veel meer mogelijkheden had en steeds meer een ‘must have’ werd, en geen ‘nice to have’.

Om de continuïteit in de ontwikkeling te waarborgen besloot Moyersoen in 2011 om de software in een aparte spin-off onder te brengen. Dit was de start van de verdere ontwikkeling vanuit de visie: één applicatie die allesomvattend is en de gebruiker in staat stelt op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze alle verkoopprocessen online te managen.

Het resultaat is een geavanceerde end-to-end SaaS oplossing die veilinghuizen, makelaars en handelaren in alle sectoren in staat stelt zich volledig te focussen op hun core business, terwijl alle verkoopprocessen, incl. online verkopen, naadloos geïntegreerd en geautomatiseerd zijn. Continue wordt de software uitgebreid en aangepast aan de immer veranderende markt.

Toen begin maart 2019, na bijna 40 jaar elkaars concullega’s te zijn geweest, de wegen kruisten van Christophe Moyersoen en Nancy Eyckmans en deze van Paul Weyers werd het snel duidelijk dat zij samen verder wilden gaan. Alle 3 zijn experten in de veiling business. Zij zijn door de jaren heen tot dezelfde conclusie gekomen dat een internationaal veilinghuis met kantoren over gans Europa op lange termijn enkel succesvol kan zijn als elke kantoor zelfstandig is. Om dit te realiseren moest er een nieuwe structuur komen. Ook de naam moest toegankelijker worden en zo is Auctim ontstaan. Auctim komt van een samenvoeging van Auctions Moyersoen.

De Cloud SaaS software werd aangepast zodat elke Auctim Partner zelfstandig zijn dossiers kan behandelen en zelf alle online veilingen en verkopen op de website van AUCTIM kan plaatsen.Moyersoen wordt “AUCTIM powered by Moyersoen”

Sinds 2007 is de krachtige veilingsoftware, waar Moyersoen jarenlang feilloos op heeft vertrouwd, uitgegroeid tot één van de beste platformen ter wereld. Exponentiële groei werd daardoor een feit. In 2019 begon Moyersoen samen met partners online veilingen te organiseren in Duitsland, Frankrijk, Nederland en Tsjechië.

Om deze internationalisering kracht bij te zetten kiest Auctim powered by Moyersoen ervoor om de software open te stellen voor partners. Professionele verkopers en veilinghuizen op internationaal niveau krijgen toegang tot de software. Ze doen dit allen op de website van Moyersoen, die op 6 januari 2020 omgedoopt werd tot Auctim, de beste B2B online veilingsite ter wereld. Bijgestaan door de krachige veilingsoftware die sinds 2006 uitgebouwd wordt door Moyersoen.

Auctim staat voor een wereldwijd netwerk van partners, een koperspubliek uit meer dan 130 landen en een feilloos platform waar dagelijks duizenden kavels worden bekeken en elke 23 seconden een bod wordt geplaatst.


Moyersoen is now AUCTIM
We are proud to introduce Auctim in the video below