Sidebar

Contact PUBLIC - before zero time
Organize auction?

Zelf Veilen?

Contact PUBLIC - after zero time
Learn more about Auctim

Questions - before zero time

Questions - after zero time

Franchisers list

AUCTIM - BELGIË
AUCTIM-MOYERSOEN NV
Helststraat 47
BE-2630 Aartselaar
T: +32 3 827 21 31
AUCTIM - NEDERLAND
AUCTIM-PROAUCTIONS B.V.
Kanaalstraat 101 b
NL-5711 EG Someren
T: +31 8 803 545 00
AUCTIM - TSJECHIË
AUCTIM-TEILMANN-PROKONZULTA S.R.O.
Krenová 299/26
CZ-602 00 Trnitá, Brno
T: +420 7 24 28 85 66
AUCTIM - MACEDONIË
AUCTIM-LATANABID DOOEL
15-Korpus 2
MK-1000 Skopje
T: +389 7 822 60 00
AUCTIM - DENEMARKEN
AUCTIM-DANSK ONLINEAUKTION APS
Lunderødvej 2
DK-4340 Tølløse
T: +45 41 80 50 40

Become Auctim

Word Auctim
Voor wie?

Een partnership met Auctim is voorbehouden voor een brede groep van professionele aanbieders en bestaande veilinghouders, elk in hun sector.

Een partnership met Auctim houdt tal van unieke voordelen in. Als professionele aanbieders of veilinghuis kunt u met één muisklik uw afzetgebied vergroten tot op wereldschaal, uw omzet een flinke boost geven en betere prijzen halen.

Veilinghuizen en andere professionele aanbieders kunnen via Auctim hun opdrachtgevers uit diverse sectoren van dienst zijn. We denken hierbij onder andere aan curatoren, advocaten, banken, vereffenaars…die er alle baat bij hebben om bij een faillissement of bankbeslag de resterende activa zo snel mogelijk te gelde te maken.

Ook voor wagenparkbeheerders bent u als partner ideaal geplaatst om de einde leasingwagens vooralsnog tegen een mooie prijs aan de man te brengen.

Als partner bent u tevens de ideale partij voor bedrijven, producenten en verdelers die hun overstock en retours willen liquideren. Of voor ondernemers die na een nieuwe investering een afzetmarkt zoeken voor hun afgeschreven uitrustingen, rollend materieel en machines.

Een ervaring in de sector is een pluspunt.


Voordelen Franchise

Belangrijk hierbij is dat u als Auctim partner kunt terugvallen op een internationaal netwerk van andere partners die door en door hun markt kennen. Ook specialisten per sector en per land helpen u vooruit met hun expertise.

Via AUCTIM kunt u snel en voordelige verkopen realiseren door uw eigen expertise te koppelen aan het bereik en de slagkracht van het Auctim online veilingplatform. In vele gevallen spelen de prijs en de snelheid van de transactie een belangrijke rol. Dankzij een partnership met AUCTIM verhoogt u gevoelig het aantal kandidaat-kopers omdat u niet ‘onder de kerktoren’ blijft werken maar een internationaal koperspubliek aanboort.


Moeiteloos via Auctim Software

Auctim heeft een zeer geavanceerde online software. Auctim biedt u een beheerssysteem en de website waarop uw producten, samen met alle partners, te koop aangeboden worden, en dit alles netjes onderverdeeld per sector. Het is immers belangrijk dat kopers snel terugvinden wat ze zoeken.

Het beheersysteem is eenvoudig in gebruik. Uw volledige administratie (contacten, dossiers, facturatie, afrekeningen, kosten, bestanden, rapportering…) wordt hier bijgehouden in uw eigen taal. U kan onbeperkt producten snel toevoegen, externe bestanden koppelen, veilingen aanmaken, en meer.

De Auctim software is zo opgebouwd dat u bijzonder veel tijdwinst genereerd waardoor u meer tijd heeft om zaken te doen. Of u vandaag 1 of 1000 facturen moet maken heeft geen impact op uw administratie omdat alles volautomatisch verloopt.


Waarom franchiseformule

Het franchisemodel is een bewezen succesmethode van zaken doen en voor velen een ongekende groeibooster

Partner worden van Auctim kan volgens een eenvoudige, betaalbare en transparante franchiseformule waarbij de partner-franchisenemer zelfstandig verder kan groeien zonder zorgen. De Auctim Partner kan meesurfen op de naamsbekendheid, de faam en de schaalvoordelen van een wereldwijd netwerk. Auctim zorgt hierbij voor het uithangbord, de software, de marketing, de knowhow… en, niet onbelangrijk, voor de klanten.

Als u niet in aanmerking komt om Auctim Partner te worden, maar toch wenst te verkopen via onze online veilingen, helpen wij u graag verder. Het volstaat om ons te contracteren op sales@auctim.com en wij bekijken samen met een van onze Partners hoe we best uw assets snel en efficiënt kunnen omzetten in cash op uw rekening.


Meer weten over het unieke Auctim-franchise/partnercontract?


Auctim
info@auctim.com
+32 3 827 21 31
Helstraat 47
BE-2630 Aartselaar
Moyersoen is now AUCTIM
We are proud to introduce Auctim in the video below