Sidebar

Contact PUBLIC - before zero time
Organize auction?

Zelf Veilen?

Contact PUBLIC - after zero time
Learn more about Auctim

Questions - before zero time

Questions - after zero time

Franchisers list

AUCTIM - BELGIË
AUCTIM-MOYERSOEN NV
Helststraat 47
BE-2630 Aartselaar
T: +32 3 827 21 31
AUCTIM - NEDERLAND
AUCTIM-PROAUCTIONS B.V.
Kanaalstraat 101 b
NL-5711 EG Someren
T: +31 8 803 545 00
AUCTIM - TSJECHIË
AUCTIM-TEILMANN-PROKONZULTA S.R.O.
Krenová 299/26
CZ-602 00 Trnitá, Brno
T: +420 7 24 28 85 66
AUCTIM - MACEDONIË
AUCTIM-LATANABID DOOEL
15-Korpus 2
MK-1000 Skopje
T: +389 7 822 60 00
AUCTIM - DENEMARKEN
AUCTIM-DANSK ONLINEAUKTION APS
Lunderødvej 2
DK-4340 Tølløse
T: +45 41 80 50 40

Sell via Auctim

Verkopen via Auctim
Voor wie?

Auctim verkoopt hoofdzakelijk B2B goederen in opdracht van belanghebbenden. Via haar partners kunnen bedrijven snel en efficiënt hun eindereeksen, overstock of retourgoederen liquideren met een maximum aan rendement.

Ook voor belanghebbenden die baat hebben bij een snelle gang van zaken zijn bij Auctim aan het juiste adres. Curatoren, advocaten, banken, vereffenaars, leasingmaatschappijen… kunnen via veilingen van Auctim snel alle resterende activa liquideren. Auctim beschikt eveneens over de nodige expertise om uw immo projecten succesvol te verkopen.

Als particulier kan u ook terecht op Auctim indien de goederen een bepaalde waarde hebben. Denk aan oldtimers of een waardevolle privécollectie.


Hoe?

Dankzij een goede begeleiding door één van de Auctim partners kan u in geen tijd uw goederen omzetten in cash. Onze diensten inventariseren en taxeren uw goederen, bekijken samen met u in functie van de aard van de goederen en uw beoogde timing een ideaal tijdstip om een veiling te organiseren.

Door het internationaal partnernetwerk van Auctim kan u altijd vertrouwen op een goede ondersteuning, bij u in de buurt, in uw eigen taal. Alle kavels kunnen immers in 14 talen bekeken worden.

Wat?

Op Auctim vindt u voornamelijk B2B goederen afkomstig van faillissementen, verkopen, eindereeksen, overstocks en eindeleasewagens. Ook vrijwillige verkopingen komen aan bod. Behoudens wettelijke bepalingen die een bepaald type product verbieden zoals tabakswaren, kan u dus quasi alles te koop aanbieden via onze partners. Neem contact op met ons en wij leveren u de ideale Auctim partner voor uw project.


Contactformulier

Moyersoen is now AUCTIM
We are proud to introduce Auctim in the video below